Het Team

sylvia

Mijn naam is Sylvia Eckel, 45 jaar en ben woonachtig in Hansweert. Ik biljart sinds mijn 14e jaar en ben begonnen bij B.V.W. in Wemeldinge samen met mijn 2 broers in een jeugdteam (libre) en vanaf mijn 19e terecht gekomen bij B.V. Kwadendamme (voorheen O.H.G.L.).

janine

Zo’n kleine 30 jaar geleden ben ik begonnen met biljarten bij een club,  VIOS uit Ouderkerk a/d IJssel. Na vele jaren daar met plezier te hebben gebiljart en in het bestuur gezeten ben ik daar met pijn in mijn hart weggegaan. Helaas kwam er een nieuwe kroegbaas en ja die had niet zoveel met biljarten. Dan zie je gewoon een club kapot gaan.

graddie

Mijn vader had vroeger ook een café met een biljart, maar ik mocht hier nooit op biljarten en alles wat niet mag is juist zo leuk haha. Zo ben ik eigenlijk begonnen. Ik heb geen idee hoelang ik toen gebiljard heb en wanneer ik begonnen ben, maar ik zal het nog even aan Joke vragen want die heeft een olifanten geheugen.

femke

Ik ben Femke Verheul-Matze, biljart al zo’n 15 jaar en eigenlijk altijd in de Libre competitie, meestel worden we een na laatste, maar wij laten ons de pret niet ontnemen!

maartje

Op mijn twaalfde ben ik in aanraking gekomen met het biljarten. Ik heb een aantal jaren les gehad en jeugd competitie gespeeld. In mijn studententijd ben ik de sport uit het oog verloren. In 2004 ben ik weer gaan biljarten in Schoonhoven bij de Holle Bolle Gijs.

mex

Op mijn 15e ben ik begonnen met biljarten in een buurthuis. Samen met 'mijn vriendje' gingen we daar ook weleens biljarten.Het vriendje is allang niet meer, maar biljarten ben ik blijven doen en dat heeft geresulteerd tot vele prijzen waaronder 18 x goud op NK en 3 x goud op een EK.

joke

Mijn kennismaking met het biljartspel was in 1968 in het café van mijn ouders. In 1969 ben ik lid geworden van de biljartclub BVV die in ons café speelde. Na enkele jaren heeft BVV zich aangesloten bij de KNBB en is voor mijn het biljarten echt serieus geworden, met best wat leuke resultaten.

gerrie

Mijn verhaal, Ik was 12 toen mijn ouders een café kochten er stonden 2 biljart tafels soms als ik uit school kwam en het rustig was in het café mocht ik even biljarten.

andrea

Hallo, mijn naam is Andrea Manrique Hernandez. Ik kom uit Colombia en woon nu een jaar in Nederland. Biljarten is altijd mijn favoriete hobby geweest. Het biljarten heeft mij samen gebracht met mijn grote liefde en daarom woon ik nu in dit prachtige land.

Created by mo-webdesign.nl